Palvelun termistössä projekti on käytännössä yksi näkymä, jossa on kaikki oleelliset linkit muihin näkymiin, jotka ovat vaadittuja tai hyödyllisiä lopullisen teoksen tuottamisessa. Siinä on käytettävissä myös varmuuskopiointitoiminnot ja siinä valitaan projektin käyttämät katalogit.

Kuva 1. Project list -näkymä pitää sisällään käyttäjän kaikki projektit. Toistaiseksi suodattimet ja lajittelut rajoittuvat siihen, että lajittelumahdollisuuksia on vain yksi ja projektit ovat joko viimeaikaisia (fresh), aiempia (past) ja niitä, jotka on jo jossain määrin unohdettu (forgotten).
Kuva 2. Project managing -näkymä on tarkoitettu pitämään tavoitettavissa muut näkymät, joita saattaisi haluta käyttää johonkin projektiin liittyen. Samaisessa näkymässä kytketään projektiin myös käyttäjä-asetuksissa lisättyjä kuvakakatalogeja, joista voidaan oheistaa kuvia yksittäisissä kirjoituksissa (tai erikoissivuilla) käytettäväksi. Backup-toiminnot tuottavat joko zip-paketin, joka sisältää kaikki projektitiedostot (kuvat, tekstit, asetukset ym.) tai JSON-rakenteista dataa, joka sisältää projektin kirjoitusten kokoelmien kaikki tekstit (molemmat importoitavissa takaisin). Uutena export-vaihtoehtona projektin sisältämän teoksen sellaiseen muotoon generoiminen, että teoksen voi siirtää sellaisenaan valitsemalleen palvelimelle eli kirjoitukset ym. olisivat .html-tiedostoja ja kuvat kuvatiedostoja. CDN-palvelun käytettävyys olisi tuolloinkin käytettävissä ja lisäksi kaikkiin julkaistuihin teoksiin viittaavaan teoslistauksen saa senkin exportoitua .html-tiedostoksi.