Tiedostojen raahaaminen suoraan käytetyn tietokoneen kovalevyltä nopeuttaa tiettyjen toimintojen käyttämistä kuten tietynlaisiksi tarkoitettujen kuvien ja ns. kansikuvien tuomista, Word-dokumenttien konvertointia ja yksittäisen projektin varmuuskopion sisältämän zip-paketin sisääntuontia (import). Raahausalueet (drag zone) tunnistaa siitä, että tiedoston tai tiedostojen ollessa niiden yllä, ne tarjoavat melko yhtenäisen visuaalisen vihjeen reunuksen ja taustan muuttumisen muodossa. Tällaisen toiminnallisuuden käytettävyydessä olemisesta ei käyttöliittymässä ole visuaalisia vihjeitä, sillä yksittäistä sellaista ei tarvittaisi monestikaan kuin sen yhden kerran, jonka jälkeen siitä tulisi ylimääräistä visuaalista hälyä.

Kuva 1. Project managing -näkymässä projektin kansikuvan voi vaihtaa tuomalla kuvan sen päälle, mikä näkyy sitten project list -näkymässä. Vaihtoehtoisesti kuvan voi valita myös avautuvasta tiedostolistasta, jonka käytetty käyttöjärjestelmä tarjoaa (toimii myös mobiililaitteilla).
Kuva 2. Text editing -näkymässä voi tuottaa uuden kirjoituksen raahaamalla uudemman- tai vanhemmanlaisen Word-tiedoston kirjoituksia listaavan taulukon päälle, mikä konvertoi automaattisesti luetun tiedoston tekstimuotoiseksi. Myös pelkkää tekstiä (plain text) sisältäviä tiedostoja voi tuoda samalla tavoin eli ei tarvitse avata tiedostoa jollain käyttöjärjestelmän editorilla, kopioida tekstiä leikepöydällä jne., vaan pelkkä drag'n'drop riittää.
Kuva 3. Importing-näkymässä on "upload multiple"-raahausalue, johon voi tuoda useita kuvia kerrallaan kuvakatalogin säilöön laitettavaksi.
Kuva 4. Project list -näkymässä on mahdollisuus tuoda yksittäinen varmuuskopioitu projekti uudeksi projektiksi tehtäväksi raahaamalla varmuuskopion sisältämä zip-paketti projektilista-paneelin päälle.
Kuva 5. Textediting-näkymässä esille avatun kirjoituksen writingparticular-paneelin "Catalog images"-osio voi ottaa siihen sisällytettäväksi particularediting-näkymästä raahatun kuva-particularsin. Toiselta välilehdeltä, siis. Vaihtoehtoisesti voi toki käyttää myös "Add catalog image"-toimintoa.
Kuva 6. Adequates-näkymässä yksittäinen esille avattu adequate voi ottaa siihen sisällytettäväksi particularediting-näkymästä raahatun kuva-particularsin. Toiselta välilehdeltä, siis. Vaihtoehtoisesti voi toki käyttää myös "Add image particular"-toimintoa.