Blog-like. Blogeissa on nähty monenlaisia tapoja asetella tietyt melko vakiot elementit paikoilleen, joten mikseipä blogi-muotoista julkaisemista ajatellen tarjoaisi samaan henkeen helppoa tyylittelyn säätöä kuin on käytettävissä kirjoitusten tyylittelyssä? Tästä tyylittelytoiminnallisuudesta on koodailtu sen verran ns. alta pois, että sitä on näppärämpi jatkaa keskittymällä siitä päättämiseen, minkälaisia ne tyylittelyt voisivat olla.

Kuva 1. Blogien olemuksien säätämiselle on oma "Blog appearance"-näkymänsä, missä kirjoitushetkellä on kymmenisen erilaista valitsimien ryhmää.
Kuva 2. Ensimmäisiä blogimaisen julkaisemisen esittelyjä. Huomaa myös yhden kirjoituksen nimessä oleva ikoni. Sen on tarkoitus sanoa, että kyseinen kirjoitus sisältää pictureshown. Vastaavanlaisia ikoneita on myös videoille ja äänille (podcast, audiofile, Soundcloud-track ym.).

Presentation page. Kirjoitushetkellä on valittavissa kymmenisen eri tyylistä "writing settiä", joita päällekkäin asettelemalla esittelysivun voi muodostaa. "Writing set" on useimmiten kirjoituksien nimistä ja mainimageista koostuva, kirjoituksen sijainnin ollessa manuaalista osoitettu tai ne voidaan asetella automaattisesti, jolloin kirjoituksia sijoitellaan valitusta kirjoitusten kokoelmasta valittuun rajaan asti päivämäärän tai kirjoitusten listassa olevan järjestyksen mukaisesti. Tagien käyttö kirjoituksissa on vielä kokeilun asteella. Luonnollisesti nämä sopeutuvat eri päätelaitteiden näyttöjen ja selainikkunoiden eri kokoihin.

Kuva 3. Presentation page -esittelysivujen muodostamiselle on erillinen näkymänsä käyttäjän käyttöliittymässä. Näitä esittelysivuja voi tallentaa teoskohtaisesti vaihdeltavaksi.
Kuva 4. Pari esimerkkiä erilaisista "writing seteistä" Presentation page -esittelysivuille.
Kuva 5. Pari toisenlaista esimerkkiä erilaisista "writing seteistä" Presentation page -esittelysivuille.

Out of ink. Jos teoksessa on runsaanlaisesti kirjoituksia, pelkästään niiden nimien listaaminen veisi ruudulta paljon tilaa, jolloin lukijan ei olisi niin helppo hahmottaa teoksen aihepiirin laajuutta tai ehkä kaikki kirjoitukset ovat jollain tapaa yhtä arvokkaita/merkityksellisiä, joten mitäpä sitä kaikkia nimiä erikseen listaamaan, jos kaikki yhdestä tai useammasta kirjoitusten kokoelmasta on tarkoitettu luettavaksi.

Kuva 6. Tavallinen "Plain structure"-tyyppinen esittelysivu.
Kuva 7. Mahdollisesti vuoden 1995 hauskin mies -tittelin innoittamana on päädytty antamaan tällaisenlaisen esittelysivun generoivalle tyypille nimeksi "Out of ink". Jonkinlaista jämptiyttäkin havaittavissa.

See sooner. Tämä tarjoaa kaikessa yksinkertaisuudessaan lukijalle mahdollisuuden päästä hetimiten asian äärelle eli kaikkien teoksen kirjoitusten kokoelmien kirjoitukset ladotaan allekkain näkyviin, kirjoitusten kokoelman nimellä toisistaan erotettuina, sellaisena kuin ne näkyisivät, jos niitä ottaisi luettavaksi erikseen.

[ei kuvaa, mainittakoon]