Tästä suoritteesta tekisi mieli ajatella, että siitä saa hyvää vertailukohtaa, mutta onkohan nyt aivan varmasti älykellon kiinnitys ollut ok tai onko softapäivitys aiheuttanut jotain? Olisi olettanut sykevaihtelujen piirtyvän vähemmittä häilymisittä. Toisaalta, fiilispohjalta koko suorite tuntui erittäin helpolta, joten ei tässä taida olla sen kummempaa epäilemistä.

Kuva 1. Rantareunaa myötäillen kuntoradalle, siellä useita kierroksia ja sitten takaisin samaa reittiä. Tasaista alustaa ja mukavat määrät nousuja. Melkein tuntiko siinä menikin? Ei huomannut ollenkaan.
Kuva 2. Hyvin on rytmissä pysytty, vaikka mäet yrittivätkin aiheuttaa ongelmia.
Kuva 3. Lenkkeily sujui niin leppoisasti, että sitä olisi voinut jatkaa ties kuinka monta kierrosta. Olisi voinut vaikka jutustella jonkun kanssa siinä matkalla. Eihän siellä tosin ketään ollut.
Kuva 4. Silloin kun lenkkeilee sellaista vauhtia, jolla pyrkii virittämään mieltään jonkinlaiseen stimuloituneisuuden tilaan, mitä voi kanavoida vaikkapa johonkin produktiiviseen, vauhti saattanee olla hyvin lähellä 5 min/km, jonkalaista se alun rantaosuudella vahingossa(?) olikin, mutta tämä oli enemmänkin tällainen "kokeillaas miten sujuu" ilman sen ihmeempää muunlaista tavoitetta.