CDN-palvelun käyttöönotto on suht helppoa. Viidennän kohdan pääsee tekemään valmiiksi sitten, kun julkaisusovellus on asennettu ja siihen voidaan sisäänkirjautua. Vaihtoehtona on, että käyttäjätunnuksen rekisteröinti ja esikonfigurointi tehdään asiakkaan puolesta, minkä jälkeen käyttäjätunnukselle vaihdettaisiin asiakkaan sähköpostiosoite.

  1. käyttäjätunnuksen rekisteröinti BunnyCDN:nään
  2. pull zone -tunnisteen luominen (ks. kuva 1)
  3. muiden tärkeiden pull zone -asetusten säätäminen (ks. kuva 2)
  4. käyttöajan lataaminen rahalla (esim. PayPal-maksuna) viimeistään 14 päivän kuluttua (BunnyCDN:n kokeiluaika päättyy silloin)
  5. laitetaan CDN-osoite [1] julkaisusovelluksen asetuksiin sekä julkaisusovelluksen instanssin laajuisesti, että käyttäjäkohtaisesti (Managing-käyttöliittymässä ja käyttäjäasetuksissa)
Kuva 1. BunnyCDN:n osiossa Pull zone on Add Pull Zone -toiminto, jossa asetetaan sekä Origin URL (julkaisupalvelun osoite) ja nimi "pull zonelle", joka muodostuu siis itsevalitusta tekstirimpsusta ja osoitteen loppuosasta ".b-cdn.net". Tarkoituksena on kopioida julkaisupalvelun asetuksiin molemmat näistä yhteen liitettynä eli esim. "anyexample45.b-cdn.net".
Kuva 2. On erittäin tärkeää, että Vary Cache -valinnoissa on "URL Query String" asetettuna käyttöön. Muutoin CDN-palvelu ei näe verkko-osoitteissa eroa niissä olevien parametrien osalta. Nämä ovat asetettavissa pull zonen luomisen jälkeen Caching-asetuksissa.

Pull zone -termi on selitetty tarkemmin BunnyCDN:n ohjeissa: https://support.bunny.net/hc/en-us/articles/207790269-How-to-create...

[1] Käyttäjäkohtaisesti CDN-palvelua käytetään kuvien jakamiseen käyttäjien selaimiin ja julkaisupalvelun instanssin laajuisesti CDN-palvelua käytetään julkaisupalvelun selainpuolen ohjelmistokoodin jakamiseen käyttäjien selaimiin.