Toisinaan tekstiä kuvineen ja muine liitettävissä olevineen saattaa tulla sisällyttäneeksi niin paljon yhteen kirjoitukseen, että niitä voisi siirrellä jonkin verran johonkin toiseen kirjoitukseen. Juuri tällaiseen tilanteeseen löytyy valikosta toiminto, joka kopioi valitun alueen kaikkine tietynlaisineen (erityiselle) leikepöydälle, jottei käyttäjän olisi tarpeen lisäillä kaikkea aiempaa erikseen uuteen kirjoitukseen. Eli kuvien ohella kopioituisi samalla kertaa myös muunlaiset tietynlaiset kuten esim. videot ja tweetit.

Kuva 1. Varhaisempi kuvakaappaus, jolloin Misc-valikossa vain kaksi toimintoa.

Textediting-näkymässä editorin tekstityylien kirjasinkokoja ym. voi vaihtaa pikaisesti valikosta löytyvien vaihtoehtoisten tyylittelyjen välillä.

Kuva 2. Misc-valikkoon näyttää kertyneen useammanlaista toimintoa valittavaksi. Ei varmastikaan aivan vakiintunut valikoima toimintoja, mutta nämä ovat kaikki sellaisia, joiden on hyödyllistä olla tekstieditorin lähettyvillä.

Pikanäppäimien käyttöön laittamista on säännöstelty ja ilman minkäänlaisia visuaalisia vihjeitä ovat mm. toiminnot avoinna olevan kirjoituksen tallentamiseen (Ctrl ja S) ja siirtyminen kirjoitusten listalla seuraavaan tai edelliseen käyttämällä hiiren rullaa tekstieditorin yllä samaan aikaan, kun pitää pohjassa Ctrl ja Shift. Mac-laitteilla Ctrl-näppäimen sijaan Command.