Tätä erillisellä käyttäjätunnuksella käytettävää näkymää ei ole tarkoitus käyttää kovinkaan usein. Tavanomaisesti, aivan julkaisusovelluksen käyttämisen aloittamisen ensivaiheilla siellä täytyy käydä määrittämässä CDN-osoite. Ilman sen tekemistä kaikkien julkisten sivujen alareunassa näkyy tiedote, että sen määritys puuttuu.

Uudet käyttäjät luodaan myös täällä, kuten myös heihin kohdistuvien rajoitteiden muokkaaminen. Informaationa managing-näkymässä on mm. tieto siitä, kuinka paljon outbound-siirtokaistaa on käytetty meneillään olevana laskutusjaksona.

Käyttäjän projektin voi tässä käyttöliittymässä siirtää käyttäjältä toiselle, mutta vain jos kyseisen projektin katalogit eivät ole minkään muun projektin käytössä. Projektin siirtoa ei edes aloiteta, jos tämä ehto ei täyty. Siirto vaatii parametreinä projektin id:n ja käyttäjätunnuksen, jolle projekti siirretään. Tietokannan kannalta tällainen siirto on nopea toimenpide, sillä relaatiotietokantana ei ole tarpeen tehdä muutoksia kuin yhdessä kohdin, jos projektilla ei ole ollenkaan kuvakatalogeja. Jos toiselle käyttäjälle siirrettävään projektiin on liitettynä adequatesettejä, nämä liittyneisyydet poistetaan, sillä adequatesettien ei ainakaan tällä erää ole tarkoitus olevan siirrettäviä käyttäjältä toiselle.

Joskus harvoin saattaa käydä valitsemassa tavallisista käyttäjätunnuksista se, josta tehdään "main user" eli se, jonka julkiset teokset listataan, kun mennään domainin index-sivulle. Muulloin näytettäisiin käyttäjälistaus, josta pääsisi käyttäjäkohtaisiin teoslistoihin.

Jos tarve vaatii (erittäin epätodennäköistä), sieltä voi myös tyhjentää käytössä olevien palvelimien keskusmuistiin muodostavien pitkäkestoisten, mutta ajallaan häipyväisten välimuistien sisällöt. Sellaisiin muodostuu mm. osittainen kopio tietokannan sisällöstä relaatioiden kera, koska siitä on paljon nopeampaa hakea tietoa kuin tietokannasta, koska tietokanta sijaitsee hitaammalla SSD-levyllä.