Tätä erillisellä käyttäjätunnuksella käytettävää näkymää ei ole tarkoitus käyttää kovinkaan usein. Tavanomaisesti, aivan julkaisusovelluksen käyttämisen aloittamisen ensivaiheilla siellä täytyy käydä määrittämässä CDN-osoite. Ilman sen tekemistä kaikkien julkisten sivujen alareunassa näkyy tiedote, että sen määritys puuttuu.

Jos joskus on tarpeen siirtää kokonainen projekti käyttäjältä toiselle, sen voi tehdä tässä näkymässä. Uudet käyttäjät luodaan myös täällä, kuten myös heihin kohdistuvien rajoitteiden muokkaaminen. Informaationa managing-näkymässä on mm. tieto siitä, kuinka paljon outbound-siirtokaistaa on käytetty meneillään olevana laskutusjaksona.

Joskus harvoin saattaa käydä valitsemassa tavallisista käyttäjätunnuksista se, josta tehdään "main user" eli se, jonka julkiset teokset listataan, kun mennään domainin index-sivulle. Muulloin näytettäisiin käyttäjälistaus, josta pääsisi käyttäjäkohtaisiin teoslistoihin.

Jos tarve vaatii (erittäin epätodennäköistä), sieltä voi myös tyhjentää käytössä olevien palvelimien keskusmuistiin muodostavien pitkäkestoisten, mutta ajallaan häipyväisten välimuistien sisällöt. Sellaisiin muodostuu mm. osittainen kopio tietokannan sisällöstä relaatioiden kera, koska siitä on paljon nopeampaa hakea tietoa kuin tietokannasta, koska tietokanta sijaitsee hitaammalla SSD-levyllä.