2.3.1997 18.30

Jani, tietotekniikasta, scifistä, vimpaimista yms. innostuva ja muillekin esittelevä toistelee sanoja lusia ja sohjo niin moneen kertaan, että sillä on varmaankin jokin tarkoitus. Ulkona joku käynnistelee autoaan. Savitaipaleella kuulemma joku Taneli Tikka -niminen tyyppi. Senkö vuoksi nyt katsotaan homopornoa ja paikalle saapuu Taneli-niminen homopuppeliksi esitelty tyyppi?

16.10.2001 15.46

Pallossa oli ennen pikkuinen ruokakauppa, johon oli läheisistä opiskelija-asuntoloista lyhyt matka ja mistä sai mm. mehua ja munkkeja. Mikä oli hyvä asia lauantai-aamuisin. Istuttiin tuossa korokkeella ja annettiin ohikulkeneiden turistimaisten japanilaisten ottaa itsestämme kuvakin. Tosin, nyt kun sitä miettii.. eihän sielläpäin ole turisteille mitään, minkä vuoksi kävellä sielläpäin?

14.4.1995 10.20

Telasmaan Jukka kysyy Pekon ollessa läsnä, mitä pikkuveljelleni kuuluu? Miksi hän sellaista kysyisi, kun ei edes tiedä minulla olevan pikkuveljeä? Tapahtupaikkana sähkötyösalin lasi-ikkunainen opettajien tila. Toisena opettajanani Veli-niminen.

12.2.2003 20.08

Aivan kuin joku kirjannut inttiajastani ylös sellaisen, mistä voi johtaa assosiaation johonkin itselle ajankohtaiseen: Repo-niminen tyyppi; tetsari selässä ryömittyyn betoniseen, kolmimetriseen putkeen jumiutuminen; Kalle Päätalo -yhtyeen solistin samanaikainen intissä oleminen; alikersantin ”sinä et puhut tästä mitään” sanat hänen käytyään myöhään yöllä tuvassa nussimassa nuorta reportterityttöä ym.

21.3.2010 19.50

Onkohan tuolla Perussuomalaisten edustajalla kaikki ok vai miksi hän on tällä viikolla tullut kohdatuksi jo 8 kertaa erilaisissa näennäisen arkisissa asioissa?

19.10.2007 23.10

Miksi menneisyyden ystäväni lempinimi on ollut ”vety”? Miksi menneisyyden tyttöystäväni nimi on ollut Siru? Miksi Tuomas kysyy koko ajan tarkentavia kysymyksiä, jotka koostuvat pelkästään sanasta ”miksi”? Miksi hiukseni leikannut nainen lenkkeili ohitseni, jolloin näin hänen olkapäässään olevan jänis-tatuoinnin?