Tätä erillisellä käyttäjätunnuksella käytettävää näkymää ei ole tarkoitus käyttää kovinkaan usein. Tavanomaisesti, aivan julkaisusovelluksen käyttämisen aloittamisen ensivaiheilla siellä täytyy käydä määrittämässä CDN-osoite. Ilman sen tekemistä kaikkien julkisten sivujen alareunassa näkyy tiedote, että sen määritys puuttuu.

Uudet käyttäjät luodaan myös täällä, kuten myös heihin kohdistuvien rajoitteiden muokkaaminen. Informaationa managing-näkymässä on mm. tieto siitä, kuinka paljon outbound-siirtokaistaa on käytetty meneillään olevana laskutusjaksona.

Jos toiselle käyttäjälle siirrettävään projektiin on liitettynä adequatesettejä, nämä liittyneisyydet poistetaan. Adequatesetteja voi kuitenkin siirtää käyttäjältä toiselle erikseen.

Käyttäjältä toiselle siirtelyyn pätevät säännönmukaisuudet:

  • projektin voi siirtää käyttäjältä toiselle, jos projektin katalogit ovat vain kyseisen projektin käytössä, muutoin siirtoyritys keskeytetään alkuunsa
  • kuvakatalogin voi siirtää käyttäjältä toiselle, jos katalogi ei ole minkään projektin käytössä
  • solutionin voi siirtää projektista toiseen, jos kyse on saman käyttäjän sellaisista
  • adequate setin voi siirtää käyttäjältä toiselle siten, että adequateset irroitetaan kaikista projekteista

Näihin siirtoihin tarvitaan tyypillisesti olennainen id-koodi kuten projektin sellainen ja käyttäjätunnus, jolle jotain siirretään.

Joskus harvoin saattaa käydä valitsemassa tavallisista käyttäjätunnuksista se, josta tehdään "main user" eli se, jonka julkiset teokset listataan, kun mennään verkkotunnuksen index-sivulle. Muulloin näytettäisiin käyttäjälistaus, josta pääsisi käyttäjäkohtaisiin teoslistoihin.

Jos tarve vaatii (erittäin epätodennäköistä), sieltä voi myös tyhjentää käytössä olevien palvelimien keskusmuistiin muodostavien pitkäkestoisten, mutta ajallaan häipyväisten välimuistien sisällöt. Sellaisiin muodostuu mm. osittainen kopio tietokannan sisällöstä relaatioiden kera, koska siitä on paljon nopeampaa hakea tietoa kuin tietokannasta, koska tietokanta sijaitsee hitaammalla SSD-levyllä.

Julkaisusovelluksen instanssin laajuisesti on valittavissa, että julkisessa teosten/tuotosten listauksessa ne pienentyvät vähäisemmillä selainikkunan leveyksillä siten, että niitä mahtuu enemmän kerralla näkyviin tai että ne asettuvat allekkain, eikä kuvaustekstejä piiloteta.