Kun esim. julkaisusarjaan kertyy useita osia ja muitakin teoksia on paljon, voi olla selkeämpää antaa pinoutuneen esitystavan indikoida, että kyseessä on jotain, missä on useita teoksia nähtäville. Käytännössä tämä tehdään siten, että teoksien asetuksissa lisätään ryhmänimen perään (ilman välilyöntiä) merkki "#" ja sen perään jokin numero. Tämän jälkeen lisätään käyttäjäasetuksien Profile-välilehdellä "Stackable groups"-tietokenttään teosnippua määrittävä tieto syntaksin "ryhmänimi#nippunumero#nippunimi#nippuselite" mukaisesti. Kaksi viimeistä ovat optionaalisia, mutta ryhmänimi ja nippunumero täytyy olla. Jos teosnippuja on useampia, ne erotellaan puolipisteellä. Muuta ei sitten tarvitakaan.

Teosnippua klikatessa esille tulevat ilman verkko-osoitteen vaihtumista kyseisen teosnipun teokset samantapaisesti aseteltuna kuin muutoinkin.

Jos myöhemmin päättää, ettei haluakaan käyttää teosnippuja, ei ole välttämätöntä käydä muokkaamassa jokaisen teosnipun teoksen asetuksista ryhmänimeä, vaan riittää, kun poista teosnipun määrityksen käyttäjäasetuksista. Ryhmänimiin jäävät esim. "#1"-lisäykset jäävät tuolloin vain käyttämättömäksi.

Kokeelliseksi tämän tekee mm. se, että monetkaan selaimet eivät käytä antialiasointi-efektia kuville, joita on kierretty, mikä varsinkin tekstiä sisältävissä kuvissa näyttää kovin karkealta [korjaus väitteeseen: CSS-tyylittelyllä "transform-style: preserve-3d;" siitä selviää].