Jos voidaan olettaa, että jonkin tilanteen, tapahtuman tai paikan äärellä käyvillä ihmisillä on sen verran aikaa pysähtymiseen, että he ehtivät lukaisemaan muutamia lyhykäisiä viestejä, ohjeita tai tiedotteita, voi tällaiselle paikalle sopia asennettavaksi digitaalinen, motorisoiduilla viitoilla, sensoreilla, menuvalikolla ja Ethernet-liitynnällä varustettu alumiinirakenteinen Points-tolppa. Points pystyy tuomaan viittojensa LED-näyttöihin (jokaisessa 16000 yksittäistä lediä) tietoa useista eri tietolähteistä, viittojen tietosisällön ja osoitetun suunnan vaihtuessa tietopäivitysten, ajoituksien tai käyttäjien menu-valintoihin perustuen. Menu-valikko itsessäänkin päivittyy esim. ajankohdan mukaan. Tietopäivityksiä aiheuttavia signaaleja voivat olla esim. jonkin tapahtuman alkaminen, tietyllä Twitterin hashtagilla merkityn tweetin julkaisu tai Foursquare-ilmoitus.

Points-tuotetta esittelevältä sivulta ei käy ilmi, saako sen käyttöönsä ostava taho mukaan jonkinlaisen valmisohjelman tolpan integroimiseksi omiin jo käytössä oleviin tietojärjestelmiin ja minkälainen hallintaohjelma on käytettävissä, mutta siitä voinee jotain päätellä, että esim. konferenssihuoneiden, lavojen, pidettyjen puheiden ja muiden tapahtumien sijaintien kerrotaan olevan helppo saada tolpan automaattisesti osoittamaksi. Käytettävissä on joka tapauksessa ohjelmointirajapinta, joka mahdollistaa vähintäänkin viitoissa näytettävän tiedon hakemisen lähes mistä tahansa tietolähteestä.

Sovellutuskohteita löytyy esim. museoiden, ravintoloiden, kauppojen, joukkoliikenneasemien (junat, linja-autot) ja konserttien yhteydestä. Katselukulma on laaja ja erottuvuus on erinomainen kauempaakin katseltuna. Kuriositeettisena kysymyksenä voitaisiin esittää, voiko tolpan asettaa osoittamaan jotain muuta tolppaa, jos kulkumatka jonnekin paikkaan ei ole aivan suoraviivainen, vaan sinne pitäisi kulkea esim. kolmen eri pisteen kautta.

Points