Useampi sata verkkokauppaa kirjanmerkitettynä, kerran pari viikossa kuukauden ajan jostain ulkomaisesta verkkokaupasta vaatteita tilaten ja silti vähemmän kuin viisi erilaista vaatteiden verkkokauppaa tulee nähtäville mainoksissa? Myöhemminkin, kun ei ole edes äskettäin vaatteita mistään selaillut, aiemmat samat vievät näkyvyystilan kaikilta muilta vaatteiden verkkokaupoilta tai oikeastaan kaikelta muultakin verkkomainonnalta ennen kuin jotkut toiset mainokset käyvät näkymään ihmeellisen liiallisessa määrin.

House of Fraser

Onhan täältä tullut tilailtua kymmenisen tuotetta, mutta niin on tullut monesta muustakin verkkokaupasta. Voisi kuvitella, että useatkin mainostajat kykenisivät arvaamaan, että monet ihmiset käyttävät sääsivustoa, joten he osaisivat ostaa mainostilaa sieltä, mutta silti joku tietty verkkokauppa pääsee käyttämään kaiken mainostilan esim. jokaisena jonkin viikon arkipäivänä, jokaisella sivulatauksella. Muutaman kerran saattaa päästä siihen oheen jonkin toisenkin mainostajan mainos, mutta sitten taas tätä yhdenlaista.

New Chicin läpinäkyvät alushousut

Näidenkö pitäisi jotenkin kiinnostaa?

Intersportin ainoa mainos

Voisi kuvitella, että mainosverkkoihin kertyy tuntumaa siitä, että lenkkeilyvaatteet ja -kengät ovat jotain sellaista, joka suht säännöllisin väliajoin kiinnostavat, mutta siltikö Interport ei ei saisi läpi mitään muita mainoksiaan kuin yhdenlaista horisontaalista, jota sitten näkyykin monella sivustolla. Tämä taisi vaihdella näkyvyyden suhteen, jonkin autoliikkeen kanssa, joka mainosti ostamaan 20000 euron autoja.