Project managing -näkymässä on käytössä inline-edit kirjoitusten kokoelmien nimille.
Writing list -näkymässä on käytössä inline-edit päiväyksille.
Solution writing editing -näkymässä on käytössä E ja S -symbolit, mitkä ovat tarkoitettu "area text"-tyyppisten kirjoituksien liittämiseksi varsinaisten kirjoitusten loppuun tai sivuun (sanoista end ja side). Näiden kirjoitusten "irroittamiseen" on toimintonsa samaisessa näkymässä (kirjoitusten säätöön tarkoitettujen säätimien ja kirjoitukseen liitettyjen tietynlaisten alapuolella).
"Text editing"-näkymässä on kirjoitukset listaavassa taulukossa ominaisuutena tuoda kirjoituksista hiukan lisää tietoa esille omiin sarakkeisiinsa. Tässä niistä Readyness, Availability, Lastedit ja Updated.
Kirjoituksien ajoitettua julkaisemista ei ole aikeissa ottaa käyttöön, mutta kirjoituksien päiväykset voi asetella valmiiksi, järjestellä ne sopivan nähtäville ja laittaa ne participating sitten, kun on aika julkaista kirjoitus. Vedoksia kirjoituksista voi tehdä luomalla uuden kirjoituksen ja Alt-klikkaamalla sen auki ollessa kirjoitusta, jonka haluaa kopioituvan siihen kokonaisuudessaan. Myöhemmin voi sitten tehdä saman päinvastoin ja poistaa ylimääräiseksi jääneen kirjoituksen.
Kirjoituksien availability- ja updated-päiväyksiä voi vaihtaa 10 minuuttia suuremmaksi tai pienemmäksi klikkaamalla kyseistä tietosolua Shiftin tai Shiftin ja Ctrl:lin kanssa. Tästä on hyötyä, jos valmistelee kirjoituksien asettumista sopivaan ajanmukaiseen julkaisujärjestykseen. Jos päiväystieto on klikatessa tyhjä, asetetaan ensin ajaksi senhetkinen sellainen ja vaihdetaan sitä 10 minuuttia suuntaansa.
"Text editing"-näkymässä on kirjoitukset listaavassa taulukossa ominaisuutena tuoda kirjoituksista hiukan lisää tietoa esille omiin sarakkeisiinsa. Tässä niistä Writing type ja Size. Lisäksi olisi vielä Description, joka on rajattu 30 merkkiin, jotta sitä voi käyttää esim. kirjoitteluvaiheessa ryhmittelemään kirjoituksia jonkin lyhyehkön avainsanan tai avainsanaryhmän avulla. Kirjoituksia voi poistaa paperilennokkia muistuttavaa ikonia klikkaamalla.
Klikkaamalla textediting-näkymässä Ctrl-näppäin pohjassa kirjoituksen nimeä kirjoitukset listaavassa taulukossa, pääsee moodiin, jossa kirjoituksen sijoitusta kirjoitusten listassa voi vaihdella näppärästi hiiren rullaa pyöräyttelemällä. Vaihtoehtoisesti voi klikkailla yhden siirtymän kerrallaan aiheuttavia nuoli-ikoneita. Tallennus "Adjust sorting order"-painikkeella.
Jos klikkaa kirjoitusta pitämällä Alt-näppäintä pohjassa valitun kirjoituksen sisältö ylikirjoittaa suurelta osin kaiken, mitä avattuna olevassa kirjoituksessa on aiemmin ollut. Tämän toiminnon vaikutusta ei voi peruuttaa. Ylikirjoitus ei kohdistu kirjoituksen otsikkoon, sen valmiuden asteeseen ja participating-valintaan, mutta kaikkeen muuhun kyllä. Koska tällainen vaihtaa samalla myös kaikki avoimen kirjoituksen aiemmat tietyntyypppiset (eng. particulars) kuten kuvat, tätä voi hyödyntää esim. kirjoituksien versioinnissa esim. tilanteissa, joissa on aikeissa kirjoittaa jotain uusiksi, mutta ei halua julkaista muutoksia heti, vaan joskus myöhemmin eli myöhemmin sitten vain kirjoituksen ylikirjoitus päinvastaiseen suuntaan, jolloin kirjoituksen julkinen osoitekaan ei muutu miksikään.
<-- Tietynlaisten sijoittaminen paikoilleen, viittaukset tietynlaisiin
Näkymien osa-alueiden näkyvyys -->